badminton ketcher
Fritid & Hobby

Der er mange nye badmintonspillere i de danske klubber- Find en god ketcher

Nogle mener at det skyldes størrelsen på de danske haller, at vi har produceret væsentligt flere gode badmintonspillere end for eksempel basketballspillere. Uafhængigt er det i hvert fald tilfældet, at Danmark længe har produceret store mængder badmintontalent. Alligevel er det først for nyligt at den store offentlighed for alvor lader til at have fået øjnene op for sporten.

Lige nu strømmer unge såvel som gamle i hvert fald ind på badmintonbanerne for at slå til fjerbolde. Det kan der selvfølgelig være flere gode grunde til, men en af de mest åbenlyse er nok den store succes professionelle, danske badmintonspillere har haft på det seneste. Hvis man ser en dygtig landsmand, er der meget større chance for, at man også selv giver sporten et skud.

Dårligt udstyr leder til dårligt spil

Årsagen til de mange nye badmintonspillere er dog ikke nær så interessant som konsekvensen af dem. Den nye stigning har nemlig også betydet, at der bliver spillet dårligere badminton ude i de mange lokale badmintonforeninger. Det skyldes selvfølgelig delvist manglende erfaring, hvad der heldigvis hurtigt kan rettes op på. Det skyldes dog også delvist dårligt udstyr, og det er straks værre. Det kan nemlig give et fejlagtigt indtryk af sportens sværhedsgrad og sågar give forkert teknik. Er du en af de mange nye og entusiastiske badmintonspillere, kan det derfor klart anbefales, at du hurtigst muligt finder en god badminton ketcher gennem en side som for eksempel https://sport-net.dk.

badminton ketcher

Sådan genkender du en god badminton ketcher

Motivationen til at finde en god badminton ketcher er altså stor, men kan man som nybegynder overhovedet genkende en god badminton ketcher, når man ser den? Det kan man heldigvis sagtens, hvis bare man gør en smule research, inden man møder op i butikken eller bestiller den første og bedste badminton ketcher. Først og fremmest er det selvfølgelig værd at overveje kvaliteten på din badminton ketcher. I den sammenhæng er de kendte badminton mærker gode garantimærker. Det er ærgerligvis også et dyrt garantimærke. Så længe du kan mærke, at din nye badminton ketcher er lavet i metal fremfor i plastik, er du dog godt på vej. Der er dog også ting såsom vægtfordeling, der kan være svære at mærke som nybegynder, og som man bare må håbe, at producenten har gjort ordentligt. Så længe du er ny, bør du dog også holde til neutrale og afbalancerede ketchere.

Fleksibiliteten i din ketcher er dog straks nemmere både at mærke og tage stilling til. Her er hovedreglen, at en nybegynder bør vælge en badminton ketcher med et fleksibelt skaft. Det giver godt nok et langsommere sving. Til gengæld er en fleksibel badminton ketcher ofte billigere, og så tilfører den mere energi til bolden. Det er derfor nemmere at spille med en fleksibel badminton ketcher, men du bør hurtigst muligt gå videre til noget stivere. Du vil nemlig hurtigt lære at genkende godt udstyr.

Kommentarer lukket til Der er mange nye badmintonspillere i de danske klubber- Find en god ketcher