fotofactory
Nyheder

Guide: Sådan gør du dit hjem mere naturligt

Kunne du også godt tænke dig at gøre dit hjem mere naturligt? Her betyder naturligt selvfølgelig, at der kommer flere fine naturelementer og naturgenstande ind i dit hjem, så det bliver mere og mere som udendørs. Uden at dit hjem selvfølgelig bliver fyldt med insekter og andet, som helst skal blive udendørs. Læs med her og find ud af, hvordan du kan skabe et hjem fyldt med natur – for eksempel med naturplakater.

Natur på væggene

Det første du kan gøre, er at komme noget mere natur ind på dine vægge, så det bliver mere i øjenfaldende og skaber en stemning af natur i dit hjem. Det kan du for eksempel gøre ved at bestille nogle fine naturplakater med forskellige naturmotiver til dine vægge. Det kan du blandt andet gøre inde på Fotofactory. På denne hjemmeside kan du nemlig finde alle de naturmotiver på plakater, du kunne ønske dig. Herinde finder du blandt andet fine naturplakater med klipper, træer, både, strande og meget andet. Hver og en kan passe til det humør, rummet skal symbolisere. For eksempel skal et soveværelse gerne symbolisere ro, og derfor kan en rolig strand eller nogle rolige strandelementer være en rigtig fin løsning her. Modsat kan det i stuen eller i køkkenet være fint med nogle naturplakater, som har lidt mere historie eller spil til sig. Det er for eksempel de finurlige klipper eller de kringlede skove, som kan passe godt ind her. Der er i hvert fald mange muligheder indenfor naturplakater til dit hjem.

fotofactory

Masser af planter

Det kan faktisk være rigtig hyggeligt med et hjem fyldt med planter – selv hvis du ikke har så grønne fingre. Der er nemlig rigtig mange planter, som faktisk ikke kræver så meget opmærksomhed eller lys for at have det godt. Det er blandt andet planten Svigermors skarpe tunge, Filodendron, Maranta, Smaragdblad og mange flere. Dog kan det stadig være en god ide at bemærke, hvordan planten bedst kan klare sig i netop dit hjem. Her kan det så være en god ide at skrive ned, hvad din specifikke skal have af vand og lys, hvorefter du så kan holde dagbog med, hvornår du sidst har vandet den, og hvornår den gerne skal have noget mere væske. Det kan man også finde mange apps til. Så bliver det næsten ikke nemmere, og planter er bare så gode til at skabe liv og naturlighed i et hjem.

Naturlige DIY’s

Hvis du er et kreativt menneske, kan det faktisk være rigtig hyggeligt at tage familien med på skovtur, hvorefter I kan lave en masse fine og naturlige DIY (do it yourself) projekter, når I kommer hjem fra skovturen igen. Så vil I få de helt autentiske naturlige materialer ind i jeres hjem, og de vil helt sikkert skille sig find ud i dit hjem, og dine børn vil elske det, fordi de har været med til at lave det, som er udstillet derhjemme.

Der er altså mange gode måder, hvorpå du kan få nogle flere naturlige elementer ind i dit hjem.

Kommentarer lukket til Guide: Sådan gør du dit hjem mere naturligt