parterapi København
Nyheder

Parterapi i København – er det noget for jer?

Oplever du ofte udfordringer i parforholdet, som synes svære at løse? Så se med her. Du vil her blive præsenteret for en række fordele ved at starte i parterapi. Det er ikke ualmindeligt at man i parforholdet går igennem nogle kriser fra tid til anden. Nogle gange forbliver man imidlertid i en krise, som kan være svær at løse på egen hånd. Vil du allerede nu læse mere om en yderst kompetent parterapeut til parterapi i København, så læs mere på https://thepraxis.dk/

Uhensigtsmæssig kommunikation i parforholdet 

Der findes mange grunde til, at der kan opstå udfordringer i parforholdet. En af grundene er ofte, at man har svært ved at kommunikere hensigtsmæssigt med hinanden. Alle mennesker kan fra tid til anden have svært ved at kommunikere på en konstruktiv måde. Det gælder særligt, hvis der er følelser involveret, hvilket der jo ofte er i et parforhold. Kommunikation består hovedsageligt af den nonverbale kommunikation, så det er ikke alene de ord man siger, men hele kropssproget omkring det. Det betyder, at man f.eks. kan have svært ved at skjule, hvis der er noget der irriterer i parforholdet. Der kan opstå misforståelser, når man prøver at kommunikere med hinanden, fordi man ofte vil have en tendens til at forstå tingene ud fra ens egen forforståelse. Det kan f.eks. være, at man prøver at være sød ved konen, ved at tilbyde at lave mad for hende, men konen misforstår det som om, at manden insinuerer, at hun ikke er god til at lave mad. Det var blot et eksempel ud af mange forskellige slags misforståelser, der kan opstå, når man kommunikerer med hinanden i parforholdet.  

Få hjælp til at løse problemerne 

Det kan ofte være rigtigt svært at løse problemerne selv. Det kan være rigtigt gavnligt at få hjælp via parterapi i København, fordi parterapien netop handler om, at man løser nogle af de kommunikative udfordringer, der kan være. Parterapeuten kan gennem samtaler være med til at prøve at identificere, hvor misforståelserne opstår. I langt de fleste tilfælde vil problemerne kunne løses via parterapien i København. Den handler ikke om at pålægge nogen skylden for de problemer, der opstår, men om at identificere, hvornår de opstår. Hvis I begge ønsker at arbejde med jeres parforhold, vil der klart være en stor chancer for, at I kan genfinde glæden ved forholdet under et parterapi forløb. Forløbet kan strække sig over længere tid, afhængigt af hvad jeres behov er, og hvor stor en krise i parforholdet I har.  

Det er godt givet ud, særligt hvis I har børn 

Det er efterhånden blevet mere og mere normalt at blive skilt, og derfor lever flere og flere børn som skilsmissebørn. I nogle tilfælde kan skilsmisse være den mest hensigtsmæssige løsning i sidste ende, men det vil klart være en fordel at forsøge at løse problemerne via parterapi først. Hvis problemerne kan løses, bliver alle vindere særligt jeres børn, og hvis problemerne ikke kunne løses, kan I, i hvert fald sige til jer selv, at I har forsøgt at redde forholdet.  

Kommentarer lukket til Parterapi i København – er det noget for jer?