ecco vinterstøvler
Nyheder

Tre tips til en aktiv fritid 

Når man står og skal vælge, hvad man skal lave i fritiden er der et helt generelt valg, der måske virker fjollet, men alligevel synes at gælde for mange: Skal man vælge sofaen eller gå-benene? Jo jo, det kan virke fjollet, men når hverdagen spiller og man har travlt med børnepasning, arbejde, studie, alskens gøremål i hjemmet som rengøring og så videre, er der en nem vej bagefter til sofaen. Vi vil dog slå et slag for, at du holder den aktive fritid gående, så dit sind, dit humør, din sjæl og din krop i længden vil holde sig sundt og raskt. I denne artikel vil vi derfor se nærmere på tre gode tips til, hvordan du har en aktiv fritid, så læs med her og bliv klogere.  

Vælg nogle gode vandrestøvler  

Måske tænker du og I ikke over, at der indenfor Ecco vinterstøvler også findes vandrestøvler. Du tænker måske, at Ecco står for solide sko og støvler til både børn og voksne, mens aktiv fritid og vandrestøvler er noget, der hører diverse sports- og friluftsforretninger til. Her kan vi så oplyse om, at der findes nogle utroligt solide, lækre og ergonomisk korrekte Ecco vinterstøvler, som du og I kan bruge som vandrestøvler. Er I blevet hooked på at få en mere aktiv fritid, så køb Ecco vinterstøvler lige her.  

De er vandafvisende og har en god hælstøtte, så du er støttet godt omkring anklerne og fødderne. De er i brunt læder og er utroligt behagelige at have på. Når du har vandrestøvlerne i orden, er det meget nemmere at tage næste skridt både bogstaveligt fortalt og i symbolsk betydning, til at vandre i naturen.  

Tag børnene med ud i naturen  

Ecco har både Ecco vinterstøvler til børn og til voksne og derfor kan I også finde nogle gode Ecco vinterstøvler til børnene, når I skal ud i sneen, i vandpytterne og i mudderet på vandreturen i skoven, ved søen eller i det bakkede landskab. De fås, til børn, med både velcrolukning og med snørebånd. Det kan være utroligt nemt med velcrolukning, både når barnet skal have støvlerne på og af igen. Har I tænkt jer at campere i naturen, er det ekstra nemt med vinterstøvler med velcrolukning, fordi barnet også, fra en tidlig alder selv kan tage støvlerne af og på uden hjælp fra forældrene.  

Tag ud i nærområdet  

Når nogle skal planlægge en tur i naturen på aktiv vis, kan det virke uoverskueligt, hvis det også inkluderer transport. Derfor er rådet, at I finder et sted i jeres nærområde at tage hen til. Der kan gemme sig lige så mange spændende naturoplevelser som længere væk. Her kan I vandre i jeres Ecco vinterstøvler i terrænet og også vælge, om det skal være vinterstøvler af Gore Tex, som er vandafvisende. De er især gode til de regnvåde dage, hvor fødderne gerne skulle holdes tørre under hele turen. Rigtig god fornøjelse med den aktive fritid, som Ecco vinterstøvler hjælper jer med.  

Kommentarer lukket til Tre tips til en aktiv fritid