e cigaret startpakke
Økonomi & Teknologi

Kom godt i gang med en e cigaret startpakke

I dag findes der alternativer til tobaksrygning. Et af de mest populære er e cigaretter, som man nemt kan have med på farten og nyde til enhver lejlighed. Grundet deres kompakte størrelse og de mange smagsvarianter, er de populære som aldrig før. Der er en lang række fordele ved at dampe på en e cigaret, frem for at ryge en normal cigaret. De er bedre for miljøet, og desuden er de et bedre alternativ uden alle de skadelige stoffer, man finder i tobaksvarer. Da dampen ikke er til gene, kan man desuden dampe mange flere steder, end man kan ryge en almindelig cigaret. Det er hyggeligt, og man får stadig fornemmelsen af, at man ryger på noget. Derfor kan de være en stor hjælp, hvis man vil starte et rygestop.

Sådan fungerer en e cigaret

De er populære som aldrig før, og i dag findes der mange forskellige e cigaretter på markedet. Måske er det en E cigaret startpakke, man er på udkig efter i første omgang? Inden man kaster sig ud i det, skal man vide, at der ikke er tale om decideret rygning med hensyn til e cigaretter. Man taler derimod om ”dampning” og at man ”damper”. Det skyldes, at man ikke bruger tobak i dem, ligesom man gør i normale cigaretter. I stedet er der en patron med væske, også kaldet juice, der varmes op af et batteridrevet varmelegeme. Denne juice fås i mange forskellige smagsvarianter. Man inhalerer dampen, og når man puster ud, vil man se en dampsky, som minder om tobaksrøg. De fås enten med et manuelt eller automatisk batteri. Når de har et automatisk batteri, bliver det aktiveret, så snart man suger i mundstykket. Med et manuelt batteri skal man selv aktivere det, ved at tænde og slukke for det. Langt de fleste starter ud med en e cigaret startpakke, når de skal prøve kræfter med de smarte e cigaretter for første gang.

e cigaret startpakke

Fordele ved en e cigaret startpakke

E cigaretter har mange fordele, når man sammenligner med almindelige cigaretter. De kan være et godt alternativ, hvis man gerne vil stoppe med at ryge. De er billigere i drift, da man slipper for alle de ekstra afgifter, der er på tobakscigaretter. Desuden kan man bruge en e cigaret, når man vil. Man kan dampe mange steder, uden at genere andre. Samtidig skader man ikke miljøet, og dampen forsvinder hurtigt igen. På den måde undgår man røggener, lugtende tøj, dårlig ånde og ildelugtende fingre. Hvis man ikke tidligere har prøvet e cigaretter, kan det være en fordel at prøve en e cigaret startpakke. Her vil man finde alt det nødvendige, så man kommer godt i gang. Den vil som regel indeholde patroner, lader, tank og et batteri. Men det er meget forskelligt, hvad de enkelte startsæt indeholder. Nogle vil have en masse ekstraudstyr, mens andre blot har det mest basale. Men når man er nybegynder, kan det være en fordel at starte ud med et sæt, så man har alle de vigtigste ting og alle delene passer sammen.

Kommentarer lukket til Kom godt i gang med en e cigaret startpakke