Nyheder

Få sundhedsfaglig erfaring i udlandet

Er du i gang med en sundhedsfaglig uddannelse? Eller overvejer du at tage en sådan? Så kan det være en stor fordel at tage et ophold i udlandet for unge. Herunder kan du læse om mulighederne for ophold i udlandet for unge. Og så kan du læse om, hvordan Try Medics kan være dig behjælpelig i denne sammenhæng. 

Hvorfor vælge Try Medics i et sabbatår? 

Hvis du netop har afsluttet eller snart afslutter en gymnasial uddannelse, skal du finde ud af, hvad du så skal. Hvis du forestiller dig, at en sundhedsfaglig retning kunne være det rette for dig, bør du overveje at bruge Try Medics. Her kan du nemlig tage et ophold i udlandet for unge. Og hvad kan du så bruge det til? Her vil du få mulighed for at komme i kontakt med hospitalsmiljøet i et andet land. Du kan vælge mellem fem forskellige retninger. Nemlig læge, sygeplejerske, jordemoder, tandlæge og endelig fysioterapeut. Så hvis du overvejer at læse til en af disse stillinger, kan et ophold i udlandet for unge være med til at give dig afklaring. Er det egentlig det, som du havde forestillet dig at læse til, som du stadig gerne vil? Eller måske du finder ud af under opholdet, at du mere er til en anden sundhedsfaglig retning. Men helt konkret kan et sådant ophold i udlandet også give dig andet. Hvis du søger ind på en uddannelse på kvote 2, kan du nemlig bruge dine sundhedsfaglige erfaringer i en sådan ansøgning. Måske er det lige netop dette, der gør, at du alligevel kommer ind på dit drømmestudie. Et ophold i udlandet for unge i dit sabbatår vil altså kunne give dig mange ting – ikke mindst afklaring om fremtiden. 

Hvorfor vælge Try Medics under uddannelse? 

Men som nævnt behøver et ophold i udlandet for unge ikke at foregå i dit sabbatår. Der er nemlig også mulighed for, at du kan tage et sådant ophold undervejs i din uddannelse. Hvis du er i gang med en sundhedsfaglig uddannelse, kan du for eksempel kombinere et ophold i udlandet for unge med praktik. Her vil du kunne lære rigtig meget, som du vil kunne tage med dig hjem i dine videre studier. De fem forskellige retninger, som der her er mulighed for at gå i, er jordemoderskab, medicin, sygepleje, odontologi og fysioterapi. Det vil altså sige, at der er muligheder for et udlandsophold inden for mange forskellige sundhedsuddannelser. Og selv om du måske allerede har valgt din sundhedsfaglige uddannelse, kan et ophold i udlandet for unge måske alligevel give dig mere afklaring. For inden for de forskellige sundhedsfaglige uddannelser er der også forskellige retninger at gå i. Og det kan være svært at vide, hvilken retning der er den bedste for dig. Så ved at tage til udlandet kan du udforske et eller flere områder inden for din uddannelse. Og måske det gør, at du finder ud af, hvad du helt præcis gerne vil arbejde med i fremtiden. 

Kommentarer lukket til Få sundhedsfaglig erfaring i udlandet