E-smoke
Nyheder

Sådan finder du en e cigaret startpakke

E cigaretter er blevet meget populære i hele verden, og det tæller selvfølgelig også Danmark.

Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved dem, men her går vi igennem dem, og du får en god vejledning til for eksempel en e cigaret startpakke.

Du lærer også om de forskellige dele der skal bruges, og om du skal vælge den ene eller anden smag til væsken. Læs med her og lær mere om e cigaretter og hvad de bruges til.

Der skal mange dele til

Hvor traditionelle cigaretter ikke kræver mere end selve cigaretten og noget til at tænde den med, så kræver en e cigaret lidt mere. Det er heldigvis nemt at få et overblik, da du kan købe en E cigaret startpakke både på nettet og i virkeligheden.

Her finder du næsten alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med e cigaretter.

I en e cigaret startpakke finder du normalt selve e cigaretten, et batteri som kan lades og en coil/brænder som varmer væsken op. Det er også nogle gange såkaldte ‘mods’ med, som lader dig modificere din e-cigaret. Det kan give plads til mere væske af gange, længere batterilevetid og meget andet.

Vælg mellem mange smage

Udover din e cigaret startpakke, skal du selvfølgelig have noget væske. Her er det et kæmpestort udvalg, som du kan gå på opdagelse i. Du finder alt fra traditionelle tobak-smage til frugt, tyggegummi, absinth og meget meget mere.

Du kan derfor skifte imellem flere smage, alt efter hvad du har lyst til på et givent tidspunkt.

Måske er der en smag der er lækker om morgenen, men en anden du foretrækker senere på dagen? Du kan også blive ekstra kreativ og eksperimentere med at fremstille unikke smage ved at blande væskerne. Kun fantasien sætter grænser. Du kan lave en hel symfoni af nye smage.

Nikotin og rygestop

Der er mange grunde til, at folk prøver en e cigaret. Nogen har aldrig prøvet at ryge andet, men har altid været nysgerrige, mens andre gør det for at stoppe med at ryge traditionelle cigaretter.

Som udgangspunkt indeholder e cigaretter i Danmark ikke nikotin, men andre steder i verden kan man selv styre dosis. Det gør dem derfor oplagt for mange til at hjælpe med et rygestop.

Man kan trappe langsomt ned på nikotin og røg, samtidig med at man stadig får følelsen af at stå og ryge en cigaret.

Find den rigtige løsning til dig

Først er det vigtigt at finde ud af, hvorfor du vil anskaffe dig en e cigaret startpakke. Hvis du vil stoppe helt med at ryge, så skal du tænke på, om det vil være nemmere for dig med tobakssmag eller noget helt andet. Nogen vil savne smagen, mens andre savner fornemmelsen, det sociale, nikotinen eller noget helt andet.

Du kan altid bede både din læge og forhandlere af e cigaret startpakker og væsker om gode råd og vejledning. De vil garanteret alle være glade for at hjælpe dig på din rejse.

Kommentarer lukket til Sådan finder du en e cigaret startpakke