Krus med logo
Nyheder

Inspiration til reklamegaver

Krus med logo er en klassisk reklameartikel der findes på mange arbejdspladser rundt om i verden. De er enormt brugbare med lang levetid og til en forholdsvis lav pris. De er ekstremt populære – om det er som reklame, eller som gave til medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Krus er bare en fantastisk gave og noget alle elsker at få. Kan man ikke lige bruge det derhjemme, har man det stående på arbejde eller omvendt. Krusene kan let vaskes, så det kan blive brugt igen. Det er derfor en reklameartikel, som kan give din virksomhed synlighed i både private og professionelle sammenhænge, hvor de bliver brugt. Kaffe og te er noget de fleste forbinder med noget positivt, hvorfor det oftest efterlader et godt indtryk, når dit virksomhedslogo bliver set.

Flere undersøgelser viser, at vi i Danmark er glade for varme drikke hele året rundt. Vi er særligt glade for at drikke både kaffe. Vi er faktisk et af det mest kaffedrikkende lande i hele verden, hvorfor det giver god mening med et krus med logo til en kop kaffe.

En reklamegave for alle

Uanset om det er til en medarbejder eller kunde, er det nogle af de mest troværdige ambassadører for din virksomhed. Den stolthed eller følelse du kan skabe, når de anvender dine krus med tryk, kan være meget værd for din virksomhed.

Hvis du ansætter nye medarbejdere og skal bruge en velkomstgave, eller du skal vælge en reklamegave for din organisation, som en del af en julegave eller sommergave, kan du gå med krus med logo. Det er noget, alle både kan bruge og få glæde af i hverdagen på kontoret eller hjemme privat.

Krus med logo er ekstremt populære. Om det er som reklame, eller som gave til medarbejdere, kunder og leverandører: Et kaffekrus med tryk er bare noget man elsker at få. Kan man ikke lige bruge det derhjemme, har man det stående på arbejde eller omvendt. Krusene er nemme at vaske, så det kan blive brugt om og om igen. Det er derfor en reklamegave, som kan give din virksomhed synlighed i både private og professionelle sammenhænge, hvor de bliver brugt. Kaffe eller te er noget de fleste forbinder med noget positivt, hvorfor det oftest efterlader et godt indtryk, når dit virksomhedslogo bliver set i offentligheden.

Design selv dit kaffekrus med logo

Du har hos TopSupplies.dk mulighed for at designe dit eget krus, hvor du kan skabe blikfang til konferencer, messer, møder eller andre aktiviteter i forbindelse med virksomheden eller brandet. Her kan der vælges mellem en række forskellige farver, så det passer til virksomhedens visuelle identitet. Hertil kan der også vælges en farve, der skaber opmærksomhed og får folk til at få øje på dit logo eller budskab, mens de nyder en kop kaffe eller te.

Du har mulighed for at placere virksomhedens logo efter eget ønske på selve kruset. Det kan også tilpasses i den størrelse, som ønskes, samt er der mulighed for at rykke flere steder på kruset. At designe sit helt eget krus med tryk er derfor ideelt for at vedligeholde en rød tråd i din virksomheds markedsføring.

Kommentarer lukket til Inspiration til reklamegaver