victorinox
Fritid & Hobby

Multitool – for en sikkerheds skyld

De fleste har nok haft den ærgerlige oplevelse at mangle et eller andet, som de ved, de ejer men ikke har med sig. Det kan være blyant og papir, når man har brug for at skrive huskeseddel på farten, en lommelygte når man skal finde tilbage til bilen i mørket eller noget helt tredje. De fleste har nok en eller anden oplevelse, der på den måde har brændt sig fast i ærgrelse. Den ærgrelse betyder dog sjældent, at man medbringer tingen til næste gang. Det kan der være flere grunde til. Først og fremmest er vi selvfølgelig uperfekte skabninger, men det samme er vores lommer. Hvis vi skulle kunne gå rundt med alt det, man kunne få brug for i løbet af en dag, kunne vi hurtigt få brug for en rygsæk.

Hvad er et multitool?

I mange tilfælde vil et såkaldt multitool dog kunne udgøre svaret. Et multitool er, som navnet antyder, et værktøj, der kan tjene som mange forskellige stykker værktøj. Det er med andre ord schweizerknivens voksne fætter, der er lidt større og har lidt mere at byde på. Selvom det kan være fristende derfor at vælge det største multitool med allerflest funktioner, er det ikke altid det bedste valg. Vælg i stedet gerne et multitool af god kvalitet fra et respekteret mærke såsom Victorinox. Så er du nemlig sikker på, at det holder, og at værktøjerne faktisk kan bruges til noget fremfor bare at være gimmicks.

Et multitool fra Victorinox til netop dig

Det gode ved multitools er nemlig, at det de har at byde på, kan variere. Du kan altså finde et multitool med værktøjer, der passer lige netop til dig og din hverdag fremfor bare at skyde med spredehagl. Roder du ofte med elektronik og små skruer, er der et multitool til den slags. Er der større chance for, at du skal klippe negle med dit multitool inden et vigtigt møde, findes der dog også multitools til den slags. Selvom det kan lyde som om et godt multitool fra Victorinox mest er rettet mod håndværkere, spejdere eller andre, der ofte har brug for et stykke nemt værktøj, kan det altså bruges i mange andre sammenhænge også.

Hvem har ikke stået og manglet en lille kniv til et eller andet, hvad end det har været til at åbne kassen med pandekagedej eller skære æbler i skiver? Knive er jo netop det, Victorinox er mest kendt for at lave i allerbedste kvalitet. Hvis du alligevel synes et multitool er lidt meget at have i lommen til enhver tid, kan du i stedet erhverve dig et stort multitool fra Victorinox, der kan ligge i bilens handskerum til næste gang du får brug for det. Et multitool er altså oplagt at have til at ligge i lommen, eller i hvert fald i bilen, hvad en man er håndværker, travl forretningsmand eller bare godt kan lide pandekager. Du vil altid blive glad for et multitool fra Victorinox.

Kommentarer lukket til Multitool – for en sikkerheds skyld