try medics
Nyheder

Hvad skal du bruge dit sabbatår på?

Mange der er færdige med gymnasiet, kan have svært ved at vælge, hvilken retning, de skal gå i livet. Måske er de til de humane erhverv. Måske er de til et håndværk eller noget helt andet. Hvordan vælger man retning i livet? Og hvordan bruger man sit sabbatsår på den helt rigtige måde? Få her nogle gode ideer, hvis du står og skal holde et skønt sabbatår. 

Brug dit sabbatår i sundhedsfaglig praktik i Afrika 

Står du, og overvejer at uddanne dig til læge, sygeplejerske, eller for eksempel jordemor? Nu har du den unikke mulighed for at komme i en måneds praktik i enten Zanzibar eller Uganda. Med Try Medics har du den unikke mulighed for at komme i en måneds praktik som lige netop den sundhedsfaglige person, du ønsker at uddanne dig til. Med Try Medics kommer du med helt ud og opleve, hvordan man arbejder som sundhedsfaglig i et u land. Det kan være du drømmer om at læse til jordemor eller læge eller sygeplejerske. Grib da chancen og kom ud og kombinere et fedt ophold og fede oplevelser med læring og erfaring. Når man rejser med Try Medics, er man garanteret et professionelt praktikophold. Overvejer du at læse til noget af ovennævnte, vil et praktikophold på 4-12 uger styrke dine kompetencer for studiet, og samtidig vil du modnes personligt. Det vil ud over det også give dig nogle fede kulturelle oplevelser, som du sent vil glemme. 

Læser du til jordemor, læge eller sygeplejerske og trænger du til luft under vingerne? 

Hvis du allerede læser på en af ovennævnte uddannelser, vil et praktikophold med Try Medics på enten Zanzibar eller i Uganda styrke dine kompetencer som fremtidig sundhedsfaglig person. Det vil modne dig som person og samtidig give dig en masse viden om tropesygdomme og komplikationer, vi sjældent ser i Danmark. Hvorfor ikke kombinere din uddannelse i det danske sundhedssystem med en periode ude i verden? Her vil du virkelig føle at du gør en forskel, og det vil give dig en kæmpe ballast til dit fremtidige virke i sundhedssektoren. 

Kombiner praktikophold med vilde oplevelser 

Er der noget Afrika er kendt for, er det kontinentets smukke natur og vilde dyr. Når du er på praktikophold med Try Medics har du samtidig muligheden for at opleve noget af landets kultur og natur på tætteste hold. Tag for eksempel på safari og oplev næsehorn på tæt hold fra jeepen. Eller hvad med en tur ind til hovedstaden og mærk det pulserende liv? På Zanzibar kan du komme med ud og svømme med delfiner eller hvad med en havsafari? Når du vælger et praktikophold med Try Medics er der ikke kun tænkt på selve praktikdelen, men også på at du kommer hjem med mange eventyrlige oplevelser i bagagen. På begge destinationer kan du også komme til at snuse til sproget, kulturen og religionen. Det er altså med andre ord, en oplevelse for livet. Det vil rykke dig personligt og fagligt, og gøre dig klar til dit fremtidige studie eller job.  

Kommentarer lukket til Hvad skal du bruge dit sabbatår på?