Fritid & Hobby

Bliv strammet op med reformertræning

Bedre balance, større smidighed, en sundere kropsholdning og større styrke. Er det noget, du mangler? I så fald behøver du ikke at være bange for, aldrig at finde det. Energii tilbyder nemlig reformertræning Frederiksberg, og vi har masser af tid til dig. Lige nu kan du booke en gratis prøvetime lige her: Book reformertræning.

Hvad er reformertræning

Hvis du trænger til at blive strammet op, genfinde en sund kropsholdning, blive mere smidig og ganske enkelt få større styrke, så er reformertræning noget for dig. Reformertræning er, som navnet antyder, en gen- eller omformning af din krop. Det hele foregår på en reformer, som er en glidende vogn med fjedre, stropper og en fodbarre. Den placerer du dig selv på, og så er det en kombination af din egen kropvægt og reformerens fjedre, der hjælper dig til at opnå alle de ting, vi nævnte i begyndelsen.

Reformertræning er ikke noget, du bare kaster dig ud i hjemme i stuen. Til gengæld er det en uhyre effektiv træningsform, som giver rigtig mange fordele, og hos Energii står vi klar til at hjælpe dig. Vi har professionelle instruktører, som er klar til at guide dig, og det gode ved reformertræning er, at du allerede kort inde i dit træningsforløb vil opleve forandringer. 

Er smidigheden og styrken blevet lidt mindre de seneste år, så vil du allerede efter kort tid med reformertræning opleve, at du får stærkere, længere og slanke muskler, som både gør dig stærkere og øger din smidighed. Det lyder ikke helt dårligt vel?

Når du går på et reformerhold vil du opleve, at der faktisk er stor variation i træningen fra gang til gang. Der er både variationer i intensiteten i tempoet og i øvelsen, og vores instruktører er meget opmærksomme på at lave et varieret træningsprogram til størst gavn for din krop, men selvfølgelig også for at sørge for, at du ikke kommer til at kede dig.

Hvis du oplever, at der er nogle øvelser, du af en eller anden grund ikke kan lave, sørger vores instruktører for at finde nye øvelser til dig. Og der findes reformertræning for både unge, familier og seniorer hos os.

Book en gratis prøvetime

Det er altid lidt et sats at kaste sig ud i en ny motionsform. Er det overhovedet noget, man kan lide? Får man det ud af det, man håber på? Gør det overhovedet en forskel for ens sundhed og velvære?  Kan jeg finde ud af det? Og ikke mindst: er det pengene værd.

Vi tør godt love, at du vil kunne svare ja til langt de fleste af de spørgsmål, men vi forstår også godt, hvis du ikke vil tage os på ordet. Derfor tilbyder vi lige nu en gratis og helt uforpligtende prøvetime til dig, der overvejer reformertræning.

Det hele er meget enkelt. Du klikker ind på www.energii.dk, og der kan du helt gratis og uforpligtende oprette en profil og booke en gratis prøvetime i dit foretrukne center – også på Frederiksberg.

Kommentarer lukket til Bliv strammet op med reformertræning