negleteknikker
Livsstil & Mode,  Nyheder,  Oplevelser & Inspiration

3 råd til dig der drømmer om at blive en negleteknikker


Drømmer du om at kunne leve af at lave negle? Laver du i forvejen negle på dine veninder og kvinderne i din familie og er du vild med at gøre det? Så er der gode muligheder for dig. Skønhedsbranchen vokser og vokser nemlig, og det bliver mere og mere almindeligt at gå til en skønhedsklinik for at få gjort noget godt for sit udseende. I og med at markedet vokser bliver der også plads til flere der udbyder servicen hvilket er godt for dig der drømmer om, at kunne leve af at lave negle på andre i en neglesalon.

Hav godt negle udstyr

Når du skal leve af at være negleteknikker er det vigtigt at det er godt udstyr du arbejder med. Både for din egen skyld men også for din økonomis skyld. Når du bruger dit negle udstyr meget er det vigtigt, at det er holdbart og negle udstyr der er lavet til privat brug har ikke samme kvalitet, som negle udstyr der er lavet til brug i neglesaloner. Derfor vil negle udstyr der er lavet til neglesaloner holde langt bedre end negle udstyr der er lavet til privat brug. Har du i dag ikke negle udstyr, der kan bruges i en salon? Så kan du finde godt kvalitets negleudstyr lige her – https://nrkosmetik.dk/collections/salon-udstyr.

Derudover er der også en del kvalitetsforskel på negle udstyr der kan bruges i en salon og negle udstyr der ikke kan bruges i en salon. Når du skal sidde og arbejde med udstyret en hel dag, er det vigtigt, at det bare fungerer for dig. Det vil både spare dig for tid med hver enkelt kunde og frustrationer over, at dit arbejde kunne have været bedre med bedre udstyr. Derfor er det vigtigt altid at bruge udstyr der er lavet til professionelt brug.

negle

Sid så ergonomisk korrekt som muligt

Udover at det er vigtigt at arbejde med godt negle udstyr der kan bruges i en neglesalon, så skal du også sidde så godt som muligt. Det kan i forvejen være en dårlig arbejdsposition du skal side i, når du skal lave negle. Derfor er det en god ide at sørge for, at din stol er så ergonomisk som muligt. På den måde mindsker du risikoen for smerter i din krop.

Vil du ansættes eller vil du være selvstændig?

Der er stor mulighed for begge dele i beauty branchen og du kan selv afgøre hvad der tiltaler dig mest. Du vil muligvis kunne tjene flere penge som selvstændig i og med at det er dig der er chef. Til gengæld er der også mere af det kedelige arbejde, når man er selvstændig. Der skal nemlig laves regnskab og betales moms osv.

Derudover skal du selv skaffe dine kunder som selvstændig. Hvorimod hvis du er ansat, så får du din løn hver måned og skal ikke tænke over at skaffe kunder eller lave regnskab. Du skal derfor gøre op med dig selv om, hvad du som person foretrækker, når du skal arbejde som negleteknikker.

Kommentarer lukket til 3 råd til dig der drømmer om at blive en negleteknikker