mesh banner
Nyheder

God reklame for ens firma

Står man og mangler noget god reklame for ens firma? Hvis man har haft det svært med at få nye kunder ind, så burde man overveje noget godt reklame. Når man har bestemt sig for at markedsføre for ens firma, så skal beslutte sig for hvordan. Disse dage findes der mange markedsføringsstrategier. Da de sociale medier kan være meget påvirkende er der mange der vælger at reklamere på de sociale medier. Men nogle gange skal man tilbage til de gamle dage for noget godt markedsføring, måske burde man overveje et mesh banner

Hvordan vælger man det rigtige medie 

At vælge det rigtige medie er nok det vigtigste aspekt når man har besluttet sig for at reklamere for ens firma. Der er jo et uendeligt hav af medier disse dage. Man kunne starte en reklame på de sociale medier, det er meget populært disse dage. Man kunne skrabe penge sammen til en TV-reklame. Men det kan godt være dyrt hvis det skal vises mellem 16 og 22. Eller man kunne overveje et mesh banner, da det er simpelt og nemt. Selvfølgelig er der også radioreklamer, men ingen lytter rigtigt til dem. Hvis man ikke har sin egen musik forbundet til bilen, så skifter man station hver gang der kommer en reklame.  

Derfor skal man vælge et banner 

Et mesh banner er simpelt og nemt. Der er også færre regler og regulationer angående mesh bannere end andre medier. Man har fuldstændig kreativt frihed når man skal til at designe ens bannere. Og med et banner er det jo nemmere at ramme det publikum man gerne vil reklamere til. Alle kan jo se TV eller lytte til radioen. Men det er ikke alle der kører, så man kunne godt udregne hvor ens mesh banner burde placeres. Et mesh banner er en investering på længere sigt, for man har jo altid banneret. Men en TV reklame er mere en en gangs ting end noget andet. Man kan også flytte ens mesh banner, mens der er tider og regler man skal overholde vedrørende TV reklamer. 

Hvad skal der stå på ens banner 

Ja, hvad skal der egentlig være på sådan et mesh banner? Selvfølgelig skal ens firmanavn stå på banneret. Måske skal der stå et tilbud ens firma har kørende. Hvad med ens eget nvn, det må godt vises at det er ens eget firma. Måske et billede eller to? En medarbejder og et produkt. Kontaktinformationer skal der jo også stå. Telefonnummer og en email adresse er vitale. Hvis man er lidt gammeldags i det, så kan man også smide et faxnummer på. Det kunne også være praktisk at skrive ens firmas åbningstider på mesh banneret. Og en adresse ville heller ikke skade. Det skal være tydeligt hvilket firma dette mesh banner reklamerer for. Det skal også være tydeligt hvad dette firma tilbyder. Et ansigt på mesh banneret, gør reklamen mere relaterende overfor fremtidge kunder.  

Kommentarer lukket til God reklame for ens firma