Tennis ketcher
Fritid & Hobby

Vælg en professionel tennis ketcher

Er du en passioneret og ret rutineret tennisspiller, så ved du, hvor meget det betyder, at du har en god ketcher at spille med. Er du måske knapt så øvet, så vil du med fordel kunne prøve en ketcher af en ordentlig kvalitet. Du vil kunne mærke forskellen med det samme.

Når du spiller tennis, så bør du altid spille med en ketcher af god kvalitet. Uanset hvilket niveau du spiller på, så gør det dit spil markant bedre. Gør dig selv og dit tennisspil den tjeneste, at du får anskaffet dig en virkelig god ketcher.

Hvad er en god tennis ketcher?

Først og fremmest kan man sige, at en god tennis ketcher er lavet af nogle ordentlige materialer. Den skal være solid, og den skal være udformet på den ergonomisk set bedste måde. Strengene skal være af den bedste kvalitet, og så skal de være strammet ordentligt. Meget af styrken i en ketcher ligger i strengenes opstramning.

Hvis du for eksempel ser på de tennis ketchere, der forhandles her, så vil du kunne finde nogle modeller fra nogle af de mest anerkendte mærker. Det er mærker som for eksempel disse:

  • Babolat
  • Dunlop
  • Head
  • Wilson
  • Yonex

Holder du dig til disse mærkevare tennis ketchers, så har du et virkelig godt fundament at bygge dit tennisspil på. Vælg den ketcher, der egner sig bedst til dig og dit spil – og som er super lækker at se på og at holde på. Når den er bestilt, så er det bare at vente utålmodigt på, at den bliver leveret, og du kan komme ud at prøve den på tennisbanen.

Tennis ketcher

Kom godt i gang med din nye tennis ketcher

Du kan ikke forvente, at din nye ketcher vil være perfekt at spille med lige fra starten af. Den skal ligesom køres til. Derfor vil der gå lidt tid, inden du lærer den at kende. Stille og roligt lærer du at bruge den på den helt optimale måde. Så lærer du, hvor kraftigt du skal slå med den, og hvordan den skal drejes, så bolden ender der, hvor du forestiller dig, at den skal ende.

Det er derfor en ret god ide at træne en masse bolde med den nye ketcher, inden du stiller op til kamp med den. Det kræver noget tilvænning, før du bliver helt dus med en ny tennis ketcher. Du skal derfor ikke blive skuffet, hvis det ikke helt fungerer efter dit hoved til en start. Det skal nok komme, efterhånden som du lærer ketchernes egenskaber at kende.

Du må væbne dig med tålmodighed. Det lønner sig. En skønne dag har du nemlig helt glemt, at du engang ikke kunne få ketcheren til at makke ret. Når først du er blevet helt fortrolig med den, så vil der venter jer mange gode tennistimer sammen. Giv ikke op på den nye ketcher, for det skal nok komme. Du ender nok med at blive rigtig glad for den. Det er bare et spørgsmål om tid – og om træning.

Kommentarer lukket til Vælg en professionel tennis ketcher