grimms
Livsstil & Mode

Kickstart dit barns kreativitet med smukt trælegetøj

Børns legende sind og lyst til at lære verden at kende er noget af det vigtigste, de har for deres udvikling – og det skal naturligvis understøttes og stimuleres med det bedste legetøj. Grimms legetøj er fremstillet i kunstfærdigt udskåret træ, malet i flotte, naturlige farver. Det ser måske simpelt ud, men netop derfor er det også ideelt for børn i mange flere aldre end det meste legetøj. De små kunstværker vil altså kunne følge dit barn hele livet – inklusiv på stuehylden som pynt, når de bliver voksne, og måske endda som arvestykke, hvis de selv en dag får glæden af at blive forældre.

Stimulerer sanserne hos de helt små børn

Som vi kom lidt ind på i vores introduktion, så er Grimms trælegetøj for børn i alle aldre. For de helt små babyer er trælegetøjet en perfekt størrelse til at lære at gribe og holde fast i ting – og da det meste af legetøjet er uden nogen former for skarpe kanter, vil de ikke kunne komme til skade på den måde. De små vil nyde at lære det fulde farvespekter og verdens former at kende gennem de sjove klodser – og også lyden af træet, når det rammer hinanden eller andre ting, vil uden tvivl få smilet til at brede sig over hele deres ansigt.

grimms

Lad dit barn bygge verdener i legen

For de ældre børn vil Grimms trælegetøj være sjove på en helt anderledes måde i legen. Som børn bliver større, bliver deres fantasi og fortælleevner også mere avancerede og komplicerede – og hos mange børn resulterer det ofte i lege, der kræver større verdensbygning med detaljerede kulisser og et væld af karakterer. Her vil Grimms legetøjs brede sortiment komme jer til gode, da det vil få jeres barns lille verden til at hænge visuelt sammen – og byder på både fantastiske kulissestykker (regnbuer, skyer, slotte med tårne, stabletårn, skove, osv.) og karakterer i form af små figurer (både stående, i bil, båd m.m.) og dyr.

Legetøj, der forskønner hele livet

Der kommer selvfølgelig et tidspunkt i ethvert barns liv, hvor deres barndoms legetøj bare ikke er interessant for dem mere. Måske kaster de sig over makeup, spil, musik, sport eller noget andet i stedet – hvem ved. Der er et hav af muligheder, men ingen af dem behøver at betyde, at du skal smide deres gamle legetøj ud nu. Er der tale om grimt plastiklegetøj, kan vi måske godt forstå, at det kan friste – men med Grimms trælegetøj vil tanken aldrig strejfe dig.

Klassikere som f.eks. Grimms stableklodser, stableskåle eller regnbue er ganske enkelt små kunststykker, som vil pryde hylderne i stuen – eller fungere fantastisk som flotte, kreative bogstøtter eller lignende. Når dit barn en dag bliver til en voksen og skal forlade reden, kan du give dem et stykke – eller hele molevitten, bevares – med, så de selv kan nyde det som pynt – eller du kan holde på det, indtil børnebørnene kommer, hvor det vil være den perfekte, sentimentale, meningsfyldte dåbsgave. Mulighederne er mange, men én ting er sikkert: Grimms trælegetøj er for livet.

Kommentarer lukket til Kickstart dit barns kreativitet med smukt trælegetøj