Håndklæde med logo
Nyheder

Effektiv markedsføring i sommerperioden

Har din virksomhed lyst til at glæde kunder med en lækker og blød reklameartikel? Et håndklæde med logo, giver jer muligheden for at tilbyde et lækkert produkt til kunder, samtidig med at i styrker jeres reklame. Lad modtageren af jeres håndklæder bringe dem med ud i bybilledet, og dermed skabe nyttig reklame for jeres virksomhed.

Et herligt håndklæde med tryk

Hos https://www.topsupplies.dk/ findes et bredt udvalg af forskellige håndklæder, som firmaer kan designe efter behov. Håndklæderne bliver nemlig printet digitalt, og der er derfor mulighed for at få jeres logo på. Så kan kunder og samarbejdspartnere nemmere genkalde sig jeres forretning. På webshoppen kan man blandt andet finde et flot udvalg af strandhåndklæder, som kan være en god reklameartikel i løbet af sommermånederne. Håndklæder med tryk kan også bruges som reklamegave til sportsevents. Her kan jeres reklameartikel blive vist frem på tennisbanen, hvor tilskuer vil have nemmer ved at genkalde sig jeres virksomhed. Visse håndklæder er nemlig udstyret med en kølende effekt, så længe klædet er vådt og egner sig derfor godt til sportsudøvere. Et håndklæde med logo er, en diskret måde at få jeres navn ud i offentligheden.

Styrk dit brand

Håndklæder med tryk lader dig få dit design og virksomhedens slogan ud på stranden eller ind i bybilledet. Forestil dig en person, som rejser sig fra strandens varme sand, for at ryste sit håndklæde. Nu blafrer jeres flotte logo på stranden og tiltrækker sig opmærksomhed fra de andre gæster i området. Håndklæderne kan designes i mange farver og det er helt op til jer, hvilke farver og mønstre, som skal vises frem på stranden og reklamere for jeres brand.

Et grønnere alternativ

Ønsker jeres virksomhed at have fokus på miljøet, samtidig med at i opnår god reklame? Der tilbydes et bredt udvalg af håndklæder, som ikke blot er flotte og stilrigtige, men som er lavet af mere miljørigtige materialer. Håndklæderne kan fås i organisk bomuld som er produceret på en bæredygtig måde med OEKO-TEX og GOTS standarder. Selvom et håndklæde med logo er et grønnere alternativ, så er der ikke gået på kompromis med kvalitet. Håndklæderne er nemlig hverken stive og kradsende, men både blødt og ekstremt absorberende. Trykmetoden består af brodering, som giver håndklædet med logo et ekslusivt look. Et håndklæde med tryk passer derfor perfekt som reklameartikel til hoteller eller andre fine arrangementer, hvor din virksomhed vil opnå reklame. Flere og flere går op i den grønne omstilling og du kan derfor, med sikkerhed, glæde dine kunder og bekendte med informationen om, at i har taget et bevidst valg om at vælge miljørigtige reklameartikler.

Ønsker du en nem måde, at sprede kendskab til din virksomhed og samtidig glæde andre med produkter som i nøje har udvalgt? Et håndklæde med logo kan være en oplagt reklameartikel, som i nemt, billigt og hurtigt kan få ud til modtageren. Styrk jeres brand og identitet, ved at investere i et lækkert håndklæde med tryk.

Kommentarer lukket til Effektiv markedsføring i sommerperioden